Problem w grze

• Autor wątku Autor wątku loczek19991
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

loczek19991

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam, otóż kupiłem wczoraj w grze CS:GO nóż za około 500-450$. Prawdopobnie włąsciciel gry zarzuca mi cheatowanie/ używanie nie legalnych oprogramowan tylko że ja tego nie robiłem. Jak widzicie kwota za przedmiot jest bardzo dużo i każdemu by było szkoda tego. Jestem bardzo zdenerowawany i przepraszam za błędy i zły dział. Proszę o poradę jaką sprawe w takim przypadku mógłbym założyć wielkiej firmie znajdującej sie na terenie U.S.A. dziękuje i pozdrawiam,

Ale o co ci chodzi ? Z twojego zapytania nic nie wynika.
Kto co komu sprzedal, kto kogo oskarza.

Czytales regulamin gry ?

Dokładniej.
Chodzi o to że zakupiłem bardzo drogi przedmiot w grze. Natomiast 2-3h po tym, właściciel firmy nie noża, tylko gry nałożył na mnie bana tzn kare za podejrzewanie używania nie legalnych oprogramowań.

loczek19991 napisał:
Dokładniej.
Chodzi o to że zakupiłem bardzo drogi przedmiot w grze. Natomiast 2-3h po tym, właściciel firmy nie noża, tylko gry nałożył na mnie bana tzn kare za podejrzewanie używania nie legalnych oprogramowań.

W jaki sposób zapłaciłeś za nożyk?

przecież z tym producentem gier nie ma żadnego problemu z kontaktem, starczy wymiana kilku maili i dowiesz się o co chodzi, myślę że możesz napisać nawet do "steam" bo odpisują bardzo szybko i myślę że tam dostaniesz najszybszą odpowiedź

Powrót