Problem z allegro

• Autor wątku Autor wątku Arnold0145
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Arnold0145

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam mam problem z portalem allegro sprawa polega na tym ze dostałem nowa prace w hurtowni komputerowej miała polegac na sprzedazy produktów na portalu allegro wiec założyłem konto na allegro i zaczełem sprzedaż po wystawieniu aukcji do końca pierwszej aukcji został 1 dzień ku mojemu zdzwieńu po wejsciu na allegro moje konto zostało zawieszone ale to jeszcze nie wszystko nie dostałem od nich zadnego powiadomnienia z jakiej przyczyny moje konto zostało zablokowane wiec napisałem do nich e-mail o wytłumaczenie powodu zawieszenia konta czekałem tak jak pisze w instrukcji do 72godzin na odpowiedz po 72 godzinach nadal nie dostałem odpowiedz wiec napisałem nastepnego e-mail do nich i dalej czekałem na odpowiedz mija kolejne dni ja dalej do nich pisze a oni poprostu olewaja te e-mail mój pracodawca powiedział ze jak nie załatwie tego do tygodnia czasu od dzisiaj to poprostu mnie zwolni co moge w tej sytuacji zrobic nie naruszyłem zadnego z punktów regulaminu allegro ani nikogo nie oszukałem moge w tej sytuacji podac allegro o odszkodowanie jak strace prace??

Musiałeś jednak naruszyć jakiś punkt regulaminu.
Allegro nie ma powodu zamykać konta bez powodu.. :) Śmiesznie wyszło.
O odwieszenie możesz walczyć nawet miesiące, zadaj pytanie jeszcze raz, opisz sytuację, a w tym czasie otwórz nowe konto, bo wg. regulaminu możesz mieć ich sporo, ale przemyśl, czy otwierasz na siebie, czy jako pracownik firmy - na tę firmę A może też być sytuacja, że ta firma miała kłopoty na Allegro, i teraz otwierając na nią konto będziesz blokowany, bo tzw "konta powiązane" miały problemy z Allegro. A na siebie nie otwieraj, bo nie prowadzisz działalności gospodarczej i jak cię skarbowy dorwie...

Powrót