problem z dorosla corka

• Autor wątku Autor wątku anula1973
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A

anula1973

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
witam prosze o pomoc w sprawie doroslej (19) corki jeszcze rok temu byla normalna przestala chodzic do szkoly 3technikum teraz by miala ostatni rok i matura nie wraca na noc. Ja sadze ze ma na nia zly wplyw jej chlopak(22l) ma kuratora nie wiem za co i problemy z narkotykami i alkocholem. Moja historia jest za dluga zeby wszystko opisac i bardzo skomplikowana ja jestem za granica a corka z moja mama od urodzenia teraz jestem zmuszona jechac do domu i nie wiem co zrobic:what: wie ze nie mozemy ja do niczego zmusic bo jest przeciez dorosla ale tylko na papierku bo w glowie ma co innego.Wiem ze jest duzo rodzin,matek lub ojcow ktore borykaja sie z tym samym problemem CO ROBIC JAK JA PRZEKONAC ZE CHCEMY DLA NIEJ DOBRZE???????:roll:

Obawiam się, że szuka Pani pomocy na złym forum. Póki co córka nic nie zrobiła, jest pełnoletnia i nie ma podstaw do ubezwłasnowolnienia. Niewiele pomogę, proszę może skierować swoje kroki na forum o takiej tematyce.

Zamknąć lodówkę odciąć od kasy i niech się uczy dorosłości. Szybko spotulnieje, bo skoro się nie uczy to i alimenty się nie należą. To sprawdzona metoda przez wielu rodziców.

Mimo tego że problem z pkt. widzenia wychowawczego trudny...to jednak nie jest to problem prawny.
Słusznie napisała @martul - to nie to forum.
Temat zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót