D
domino20
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam
Dostałem dotację 18 tys żł. Umowę miałem podpisaną na rok czasu, brakowało mi dwóch rachunków za 2 miesiące (zima - okres martwy w budowlance) Rachunki za każdy miesiąc były w okolicach 1500zł bo niestety jednoosobowa firma czyli ja
nie byłem w stanie więcej zarobić. W czasie trawania umowy była pani która kontrolowała zgodność zakupionego sprzętu i dotychczasowe rachunki i już wtedy nie miałem tych dwóch rachunków ale pani stwierdziła że nie musi być rachunek za każdy miesiąc. Po zakonczeniu umowy dostałem list że nie wywiązałem się z umowy ponieważ miałem za mały przychód. Po odwołaniu się dostałem decyzję że przedłużają umowę na jeszcze jeden rok i przychód miesięczny ma wynosić 5000zł którego oczywiście nie jestem w stanie osiągnąć. Zaznaczę że w umowie nie mam nigdzie napisane jakie mam mieć przychody podczas trwania umowy.
Proszę o poradę czy jest szansa to jakoś odkręcić, czy zrobili tozgodnie z przepisami bo naprawdę nie ma takiej możliwości żeby wyciągnąć w miesiąc takiej kwoty.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc .
Dostałem dotację 18 tys żł. Umowę miałem podpisaną na rok czasu, brakowało mi dwóch rachunków za 2 miesiące (zima - okres martwy w budowlance) Rachunki za każdy miesiąc były w okolicach 1500zł bo niestety jednoosobowa firma czyli ja
Proszę o poradę czy jest szansa to jakoś odkręcić, czy zrobili tozgodnie z przepisami bo naprawdę nie ma takiej możliwości żeby wyciągnąć w miesiąc takiej kwoty.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc .