U
uniqat
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
Witam jakiś czas temu dostałem ( a tak własciwie to nie dostałem) pismo od komornika w Słupsku a z mojego konta w banku ING znikneło 10 000 zł i wprawiło mnie to w niezły szok bo nie moge mieć debetu na koncie. komornik wysłał mi elekroniczna wersje dokumentu który wyglądał mniej wiecej tak:
Komornik Sądowy
xxxxxx
Słupsk, dnia 20-09-2012
Sz P
XXXXXXXXXXXX
pismo komornika
W sprawie egzekucyjnej KM 1281/12 wierzyciela
EOS Investment Poland GmbH
20-099 Hamburg, Steindamm 71
którego reprezentuje pełnomocnik: xxxx
przeciwko dłużnikowi :
XXXXXX XXXXXX
data urodzenia: 0XXXX6r , imię ojca: XXXXX
76-200 SŁUPSK, XXXXX XX-XX
prowadzonej na podstawie tytułu wykonawczego:
Nakaz zapłaty w post. upominawczym Sądu Rejonowego Lublin-Zachód w Lublinie VI Wydział Cywilny
z dnia 04-01-2012r, sygn. akt VI Nc-e XXXX13/11 zaopatrzony w klauzulę wykonalności z dnia 19-03-2012r.
W odpowiedzi na e-mail z dnia 11-09-2012r. zgodnie z § 26 Rozporządzenia Ministra Sprawiedliwości z
dnia 20 grudnia 2005r. Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Słupsku Anna Stukan uprzejmie
informuje, że zgodnie z obowiązującym prawem stronom udostępnia się akta sprawy i daje możliwość
sporzadzenia z nich odpisów. Wobec powyższego informuję, że kancelaria jest czynna od poniedziałku
do piatku w godz. od 7.30 do 15.30
Komornik Sądowy
xxxx
a TERAZ MOJE PODSTAWOWY PYTANIE O CO CHODZI BO JA NIE MAM NAJMNIEJSZEGO POJECIA
Komornik Sądowy
xxxxxx
Słupsk, dnia 20-09-2012
Sz P
XXXXXXXXXXXX
pismo komornika
W sprawie egzekucyjnej KM 1281/12 wierzyciela
EOS Investment Poland GmbH
20-099 Hamburg, Steindamm 71
którego reprezentuje pełnomocnik: xxxx
przeciwko dłużnikowi :
XXXXXX XXXXXX
data urodzenia: 0XXXX6r , imię ojca: XXXXX
76-200 SŁUPSK, XXXXX XX-XX
prowadzonej na podstawie tytułu wykonawczego:
Nakaz zapłaty w post. upominawczym Sądu Rejonowego Lublin-Zachód w Lublinie VI Wydział Cywilny
z dnia 04-01-2012r, sygn. akt VI Nc-e XXXX13/11 zaopatrzony w klauzulę wykonalności z dnia 19-03-2012r.
W odpowiedzi na e-mail z dnia 11-09-2012r. zgodnie z § 26 Rozporządzenia Ministra Sprawiedliwości z
dnia 20 grudnia 2005r. Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Słupsku Anna Stukan uprzejmie
informuje, że zgodnie z obowiązującym prawem stronom udostępnia się akta sprawy i daje możliwość
sporzadzenia z nich odpisów. Wobec powyższego informuję, że kancelaria jest czynna od poniedziałku
do piatku w godz. od 7.30 do 15.30
Komornik Sądowy
xxxx
a TERAZ MOJE PODSTAWOWY PYTANIE O CO CHODZI BO JA NIE MAM NAJMNIEJSZEGO POJECIA
Ostatnią edycję dokonał moderator: