Problem z firma Debt Trading Partners Windykacja

• Autor wątku Autor wątku Patryczek3008
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Patryczek3008

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam
Mam od pewnego czasu problem z firma ''Debt Trading Partners'' . Wydzwaniają do Mnie po parenaście razy dziennie i cały czac chca rozmawiać z moją mama, tyle razy tłumaczyłem im iż nie utrzymuję kontaktu z mama i zeby dali mi świety spokój ale do nich nie dociera. Tłumacze im ze mój nr jest zarejestrowany w sieci i niema nic wspólnego z moja mama.
W skrócie możecie mi powiedzieć co mogę zrobić zeby przestali wydzwaniać do mnie i mnie nie denerwować ?

Z góry dziękuję ;)

Powiedz im następnym razem że złożysz doniesienie na policję o nękanie. To powinno pomóc

aannnaaa napisał:
Powiedz im następnym razem że złożysz doniesienie na policję o nękanie. To powinno pomóc

Hej.
W tym rzecz że powiedziałem już im o tym że zgłoszę o nekanie. To facet powiedział że to odnotuje i się rozlaczyl. A 2 dni później zadzwoniła do mnie kobieta i znów to samo.

To teraz idź i złóż doniesienie z art. 107 k.w.

Ale tu nie ma co im się tłumaczyć. Wiesz że nie masz nic wspólnego z nimi to nie dyskutować tylko posłać wiązankę słowną.

Ludzie odbierając telefony próbują być uprzejmi, tylko że to nie zdaje egzaminu bo tylko zachęca ( nakręca ) się tych cwaniaków do dalszego nękania.

Raz , drugi trzeba pokazać im że nie trafili na jelenia który będzie potulny jak baranek. Skoro oni grożą jakimiś nalotami w domu , często podnoszą głos i próbują z siebie zrobić kogoś ważnego, to nie ma co się zachowywać grzecznie tylko pocisnąć im.

Powrót