Problem z fotka.pl

• Autor wątku Autor wątku Tomas88
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Tomas88

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Jest taka sytuacja, przypadkowym trafem odgadłem hasło kolegi do jego profilu na fotka.pl, zalogowałem się, zmieniłem hasło, stworzyłem nowy adres e-mail i też go zmieniłem, czy mam się czegoś obawiać? W mojej opinii to jego błąd skoro swoje konto zabezpiecza hasłem, w którego treści jest data urodzin, przed rejestracją jest widoczne jak należy postępować ;-)

Postepowanie w stosunku do kolegi conajmniej nie kolezenskie.

Na jego miejscu zglosilbym kradziez konta.

Rozumiem, niekoleżeńskie, ale nigdy za bardzo za nim nie przepadałem.

O to chodzi, że zgłosił, konto zostało zablokowane przez moderatora, ale czy mogę się czegoś spodziewać?

Bardzo śmieszne, pytam na serio.

Jeśli jakieś szczegóły potrzebne to pytać ;-)

A ja bym dał bana na serwis dożywotnio ot

[cytat="Tomas88":jf9vssl7]Jest taka sytuacja, przypadkowym trafem odgadłem hasło kolegi do jego profilu na fotka.pl, zalogowałem się, zmieniłem hasło, stworzyłem nowy adres e-mail i też go zmieniłem, czy mam się czegoś obawiać? [/cytat:jf9vssl7] art. 267 &1 KK w zb. z art. 268 &1 i 2 KK w zw. z art. 11 &2 KK

[cytat="Tomas88":jf9vssl7]W mojej opinii to jego błąd skoro swoje konto zabezpiecza hasłem, w którego treści jest data urodzin, przed rejestracją jest widoczne jak należy postępować ;-) [/cytat:jf9vssl7] to twoja opinia- prawo stanowi inaczej...

Powrót