L
Lukass23
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Dzień dobry mam niecodzienny problem pierwszy raz w życiu coś takiego mnie spotkało mam 23 lata i sytuacja mnie już trochę przeraża. A mianowicie po przyjezdzie z zagranicy zobaczyłem że przyszedł mi list od allegro o spłaceniu salda z prowizji wystawianych wcześniej ogłoszeń. Na drugi dzień chciałem iść to wszystko uregulować, po czym wieczorem zadzwoniła do mnie pani i na początku rozmowy przedstawiła sprawę że chodzi o dług w allegro a ja potwierdziłem że takowy mam, miejsce zamieszkania czy sie zgadza itp. pani była dość miła przypomniała że dług rośnie co dzień o grosze. Po krótkim czasie kilku godzinach dostałem wiadomość na e-mail i sms z instrukcją ile mam zapłacić i na jaki numer konta itp. Zrobiłem to następnego ranka i wysłałem im potwierdzenie przelewu na konto dokładnie 51,21. następnego dnia dalej przychodzi mi od nich sms że muszę spłacić dług w wysokośći 51.50 dla czego rośnie mi ten dług jak zapłaciłem im niezwłocznie i wysłałem potwierdzenie ? Proszę o pomoc nie chcę mieć za kilka lat jakiegoś ogromnego długu przez to że ktoś mnie chce nabić w butelkę...