Problem z kontraktem który został zerwany.

• Autor wątku Autor wątku bartek310
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bartek310

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam mam następujący problem , zawarłem kontrakt roczny z siłownią w Nl następnie po przeprowadzeniu się do innej miejscowości zmuszony zostałem zakończyć uczęszczanie do owej siłowni ,napisałem pisemną rezygnację i zakończyliśmy współpracę polubownie . W dniu dzisiejszym dostałem telefon od firmy windykacyjnej że owa siłownia budgetfitness zgłosiła że nie wywiązałem się z kontraktu i muszę uregulować należność w wysokości 130 eur. Miałem gdzieś kopie tej rezygnacji ale nie mogę jej znlesc .... więc tak jak bym jej nie miał .. Co mam w tym wypadku zrobić bardzo proszę Państwa o pomoc . Pozdrawiam Bartek

Jeżeli nie załatwiłeś tego od razu prawidłowo, to firma przekazała sprawę do firmy windykacyjnej, której zadaniem jest ściągnięcie zadłużenia. Jeżeli nie znajdziesz kopii dokumentów potwierdzających tę rezygnację, to będzie ciężko coś zrobić.
Rezygnując z tego kontraktu trzeba było tak załatwić sprawę, aby było wyjaśniona w stopniu wystarczającym dla dwóch stron. Teraz zostaje tylko sprawdzenie kopii dokumentów jakie posiadasz i przedstawienie materiałów tej firmie. Będzie ciężko, ale spróbuj to wyjaśnić.

Powrót