Problem z NEOSTRADĄ- czy mogę zerwać umowę ??

• Autor wątku Autor wątku zdzichu666
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zdzichu666

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam, mam pytanie do was (fachowców :D ), a mianowicie: Mam neostradę już ponad rok i od początku rozłańcza mi się podczas bycia w internecie, czy mogę zerwać w tym wypadku umowę z neostradą ?? Już od roku dzwoniłem do neostrady, że mam problemy techniczne i przyjeżdżali do mnie kilkadziesiąt razy monterzy i "niby" naprawiali to, ale to nic nie dało. Ostatnio zadzwoniła do mnie pewna pani z neostrady i powiedziała, że tego nie da się naprawić i że to dalej będzie rozłańczać. Ja potrzebuję internetu stałego i ciągłech (nie rozłańczającego), a neostrada mi tego nie zapewnia, więc chciałbym zerwać umowę. Czy w moim przypadku jest to możliwe ?? POZDRAWIAM i dziękuję z góry za odpowiedź.

proszę POMÓŻCIE, bo nie wiem czy mogę zerwać umowę. DZIĘKUJĘ

Jeśli masz zamiar rozwiązac umowę, to byłoby dobrze żebyś wysłał oficjalne zapytanie, żeby miec na piśmie to, co ta pani powiedziała Ci przez telefon. I wtedy masz szansę.

Witaj. Pracuję dla Tp nie bezpośrednio, ale nie jest to tu ważne. Najlepiej podaj mi swó j numer telefonu z kierunkiem zobaczę co sie tam u Ciebie dzieje na łączu może cos spróbuję zrobić.Tepsa jest zobowiązana umową z Toba do świadczenia wszystkich usług dostępnych w ofercie, jeżeli tego nie robi to masz prawo do odszkodowania za każdy dzień nieistniejącej usługi.Oczywiście zawsze zgłaszaj usterki na 0800102102 lub 9393 i żądaj numeru zgłoszonego uszkodzenia czyli reklamacji. Potrzebne mi są informacje jaka to prędkośc do kiedy umowa i jaki numer telefonu z kierunkiem, może już coś załatwiłeś ale na twoim miejscu napisałabym pismo do tepsy o złej jakości usługi i żeby poinformowali Ciebie na piśmie,że możesz zerwać umowę nie ponosząc żadnych kosztów, gdyz taka umowa i taka neostrada Ciebie nie interesuje i nie jest dotrzymaniem umowy i masz do tego prawo. Piorytetem albo zanies to pismo do tpsa za potwierdzeniem oczywiści podając numery wszystkich zgloszeń reklamacji 8) Ważne tez jest jaki masz modem i czy go juz tez sprawdzałeś, czy jest to może Livebox nie wszystkie dobrze chodzą.czekam na informacje od Ciebie

Powrót