D
Dzimii
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam. Na początku proszę o przeniesienie tego tematu jeżeli założyłem go nie tu gdzie trzeba. Więc moje pytanie brzmi następujące. Kilka dni temu sprawdzałem przez internet swoje konto bankowe i w historii ujrzałem w tytule pożyczka i nazwa banku oraz kwota. Jako, że nie brałem osobiście tej pożyczki gdyż jestem za granicą pierwsza na myśl przyszła mama gdyż ma dostęp do karty bankomatowej, więc tylko ona mogła wypłacić pieniądze z tej pożyczki. I główne pytanie brzmi czy możliwe jest, żeby mama podała swoje dane do pożyczki i poprostu mój nr konta czy to świadczy o tym, że pożyczka ta została wzięta na mnie mimo, że nic o tym nie wiem? I kolejne pytanie jeżeli tak jest, że pożyczka wzięta została na mnie co powinienem zrobić i gdzie mogę uzyskać info czy faktycznie jest ta pożyczka na mnie czy poprostu tylko mój nr konta został podany do przelewu pożyczki. W razie nie spłacenia tej pożyczki windykacja weźmie się za właściciela konta czy za osobę która wzieła tą pożyczkę??? Pozdrawiam i proszę o szybkie odpowiedzi