problem z odzyskaniem wyplaty

• Autor wątku Autor wątku janusz re
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

janusz re

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
mam duzy problem z odzyskaniem wyplat za trzy miesiace pracy w miesiacach mai czerwiac i lipiec , w tej chwili od wrzesnia sprawa jest u niemieckiego adwokata i nic w tej sprawie nie jest zrobione . Pracowalem legalnie i po tym wszystkim wrucilem do polski z tym ze za kazdym razem gdy tylko jestem w niemczech prubuje sie skontaktowac z adwokatem on ma tylko minute dla mniena rozmowe telefoniczna nawet od tamtej pory nie odzyskal dla mnie listy oplat podatkow kompletnie nic i nawet przez to nie moge odzyskac podatku i w tej chwili nie wiem co moge zrobic gdzie sie z tym udac

Proponuję się udać do adwokata w Polsce, który wystosuje w Pańskim imieniu wezwanie przedsądowe do wypłaty tych 3 wypłat. Ewentualnie samemu wystosować takie wezwanie pod rygorem oddania sprawy do sądu.

z tego co jest mi wiadomo z takim pismem wystapil moj adwokad w niemczech we wrzesniu i na tym cala sprawa stanela w miejscu a firma w ktorej pracowalem, ma sie calkiem dobrze

to czas najwyzszy udac sie do adwokata zeby wystapil do sadu o wyplate zaleglego wynagrodzenia, od tego wlasnie jest adwokat 8)

Powrót