problem z orange

• Autor wątku Autor wątku sylwia.n
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sylwia.n

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam,

Pod koniec stycznia podpisałam umowe z operatorem na uslugi telekomunikacyjne. Nie zostalam poinformowana o wnoszeniu wplat na inne konto bankowe (u tego samego operatora mam rachunek telefoniczny), mało tego do 14go maja b.r. nie dostawałam informacji o wystawionych fakturach do zapłaty mimo iz w umowie byl podany adres mailowy. Dowiedziałam sie ze mam windykacje jak zablokowali mi usługe. Przez cały okres zaległości nie zostałam poinformowana ani mailowo ani telefonicznie o windkacji ( w przeciwienstwie przy abponamencie tel. przy lekkim opóznieniu z platnoscia jest kontakt z działu windykacji).
Złożyłam przez tel reklamacje, ale konsultant nie przeczytał mi tresci mojego zażalenia i w efekcie dostałam nic nie wnoszace do sprawy pismo. Postanowiłam odwołać sie do tej reklamacji i szczegółowo opisac zaistniałą sytuacje. Mam pytanie czy na podstawie ich zaniedbania moge roscic odstapienie od umowy? Czy chociaż odstapienie od platnosci odsetek powstałej zaległosci? Czy obnizenie kwoty usługi? Bardzo prosze o porade.

sylwia.n napisał:
Mam pytanie czy na podstawie ich zaniedbania moge roscic odstapienie od umowy? Czy chociaż odstapienie od platnosci odsetek powstałej zaległosci? Czy obnizenie kwoty usługi? Bardzo prosze o porade.

Chaotyczny opis.

W umowie masz napisane kiedy możesz odstąpić od umowy.

Czyli co...nie interesowałaś się co z fakturami za uslugę? :o

Powrót