I
Illidan
- Autor Autor
Postaram się
. Nie mniej jak dojdzie już tak daleko o efektach moich działań poinformuję Was.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie są to dane osobowe.Illidan napisał:... Wiem ze nie mojej zawartości autorskiej, chociaż jest ona podpisana prze ze mnie, więc... w sumie można by było ewentualnie to podciągnąć.
Ale:ejtykoles napisał:Nick i avatar nie są danymi osobowmi.
| Nazwa użytkownika, którą posługuje się osoba korzystająca z serwisu internetowego podlega ochronie prawnej na takiej podstawie, na jakiej ochronie podlega nazwisko, pseudonim lub firma. |
A zapis kopii danych na kilku serwerach i dostęp do kilku kopii równocześnie?LeszsekS napisał:W internecie nie następuje zwielokrotnienie
LeszsekS napisał:pseudonim
Pomijając fakt, że nie ma to nic wspólnego z rozpowszechnianiem jak takim, może to być działanie bezprawne naruszające prawa autora.Shocked napisał:A zapis kopii danych na kilku serwerach i dostęp do kilku kopii równocześnie? ...
Pseudonim jako taki nie jest przedmiotem ochrony prawnoautorskiej.ewa.szydlo25 napisał:... I wszystkie są chronione prawami autorskimi ...
Zgadza się. Jednak jest on powiązany z moim imieniem i nazwiskiem, w innych miejscach obok tego pseudonimu jest moje nazwisko, jak np na mojej własnej stronie czy chociażby ***mod*** dla przykładu.Pseudonim jako taki nie jest przedmiotem ochrony prawnoautorskiej.
:?: :what:Illidan napisał:... opszeć. ...
Dzięki za zwrócenie uwagi, przeoczyłem pierwszy post. Nie widzę powodu aby tutaj promować jakiekolwiek forum.Illidan napisał:... Równie dobrze możesz usunąć wszystkie filmy zdjęcia z pierwszych postów...