problem z pewną stroną

• Autor wątku Autor wątku pan_samochodzik15
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pan_samochodzik15

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
16
witam. zarejestrowałem się na pewnej stronie z której można pobierać programy i gry. zaakceptowałem regulamin w którym nic nie pisało na temat opłat. ostatnio dostałem e-maila że nie uiściłem 70 zeta za korzystanie z tej strony. administrator straszy mnie że skieruje sprawę do sądu jak nie zapłacę. dodam, że nie mają mojego adresu zameldowania ani danych osobowych (wpisałem je z kosmosu). administrator pisze mi że mają mój adres IP. po zarejestrowaniu się nie potrafiłem nic na tej stronie znaleźć (nieczytelna strona) więc nic nie ściągnąłem. proszę o poradę czy mam płacić czy jest to zwykłe wyłudzenie. pozdrawiam

Czy regulamin przewiduje jakieś opłaty ?
proszę dobrze przeglądnoć regulamin
Jesli nie idź na policje gdyż tem admin wyłudza pieniąndze

dziękuję za odpowiedz. zaraz przeczytam raz jeszcze regulamin

przeczytałem i rzeczywiście małymi literkami było napisane o opłatach. mój błąd. mam jeszcze jedno pytanie: czy strona ma możliwość ściągnięcia ode mnie tej kasy jeśli moje dane adresowe są nieprawdziwe - prawdziwy może być tylko adres IP ale mam laptopa i bezprzewodową sieć w domu a IP każdego dnia jest inne.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Widzę ze to pobieraczek albo strona podobnie działająca - proszę użyć opcji SZUKAJ i tam wpisać pobieraczek

Proszę nie pisać post pod postem.

Powrót