problem z przepustką

• Autor wątku Autor wątku 30maniek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
3

30maniek

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
18
Witam serdecznie.Moja małżonka odsiedziała 1/4 kary i wychowawca utrudnia jej wyjście na przepustkę co można zrobić w tej sprawie??A dokładniej to wyrok to 2,5 roku a odbyte ma 12miesięcy. Pozdrawiam

Witaj.

Moja kobieta też jest po drugiej stronie ale w AŚ, z drugiej strony miło iż jest też kolejny facet w podobnej sytuacji jak ja, bo na forum przeważa płeć żenska, więc tak wszystko zalezy za co Twoja siedzi, dwa dzwon do dyrektora i porozmawiaj z nim o tym, niech Twoja pisze też do dyrektora o przepustke.

I nie dawaj się zbyć ciśnij aż do skutku.

P.S Zapraszam Cię na temat Kobieta w ZK-AS jest na Wieziennictwie...może my przełamiemy stereotyp.

Pozdr.

[cytat="30maniek":16w640yw]Witam serdecznie.Moja małżonka odsiedziała 1/4 kary i wychowawca utrudnia jej wyjście na przepustkę co można zrobić w tej sprawie??A dokładniej to wyrok to 2,5 roku a odbyte ma 12miesięcy. Pozdrawiam[/cytat:16w640yw]

Warto zajrzeć tu : [url="http://forumprawne.org/viewtopic.php?f=37&t=47559&st=0&sk=t&sd=a&start=300"]viewtopic.php?f=37&t=47559&st=0&sk=t&sd=a&start=300[/url]

Pozdrawiam :)

Powrót