problem z umiejscowieniem pytania

• Autor wątku Autor wątku moa13
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

moa13

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Przepraszam,ale jestem "swiezym"urzytkownikiem tego forum.Nie jestem wstanie "pisac "polskiech znakow,gdyz moja klawiatura ich nie "czyta"(i nie probuje nic zmieniac.Jednak mam pytanie.W ktorej kategori moge umiesc pytanie takie jak.Zmiana obawatelstwa z polaskiego na Wloskie.Moz zle to powiedzialem zmiana,moze przyznamie obywatestwa Wloskiego.Bardzo bym prosil o podpowiedz kogo i gdzie moge zapytac o takie sprawy.Dziekuje serdecznie

Bardzo...nie wiem czy musze teraz "dac na msze"za Twoja jakze cenna i dokladna porade????:evil:

moa13 napisał:
gdzie moge zapytac o takie sprawy
W Ambasadzie Republiki Włoskiej
Adres: Plac Jana Henryka Dąbrowskiego 6, Warszawa
Telefon:22 826 34 71
Godziny:09:00–17:00

Kolego(moge tak chyba sie zwrocic do Ciebie)Januszu M.Az tak "glupi to ja juz nie jestem.Powiem tak.Mieszkam tu(z zameldowaniem,"tu"to znaczy w Itali)blisko 8 lat.Nie bardzo moge znalezdz dokladnych warunkow w sprawie przyzania obywatelstwa.To co znajdoje w internecie ...sa bardzo sprzeczne informacje,a ja chcialbym aby idac do Prefekturu tutaj w Italii nie wyjsc na zupelnego "idiote".Dlatego potrzeboje pomocy w odnelezieniu bardzo precyzyjnej informacji dotyczacej jakze nurtujacej mnie sprawy.Dzieki

moa13 napisał:
"tu"to znaczy w Itali
"Szanowny Pan" nie raczył o tym poinformować, dlatego otrzymał Pan informację o tym gdzie może uzyskać informację w Polsce.
Nasze forum w zasadzie zajmuje się prawem polskim, chociaż mamy też dział zajmujący się prawem innych państw i tam należało zamieścić pytanie.

Temat przenoszę.

P.S.
Nie jestem Pana "kolegą" :)

Powrót