B
Bogdan450
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam. Postaram się krótko. Zadzwoniono do mnie z Orange w sprawie przedłużenia umowy na telefon i internet, rozmowa została nagrana przez Orange. Oczywiście mam to nagranie. W rozmowie z konsultantem zaproponowałem przedłużenie umowy na 24 miesiące które konsultant potwierdził: (nagranie: 4 min. rozmowy) moją propozycje, w dalszej rozmowie o usługach i promocjach nie bardzo zwracałem uwagę na rozmowę, sprawa prosta: umowa na dwa lata, cena 104zł. i to wszystko, tylko została formalność przeczytanie umowy w której pod moją nieuwagę przeczytano że umowa na internet jest na 36 miesięcy. Interweniowałem zaraz na drugi dzień w salonie Orange w którym poinformowano mnie że tej umowy nie można rozwiązać.
Pisze pisma od Października i cały czas jestem zbywany. Mam nagranie i na chłopski rozum to było wymuszenie, i nie miałem czasu na przeczytanie umowy.
Co można z tym zrobić, proszę o pomoc, czy mam jakieś szanse?
Pozdrawiam i z góry dziękuję
Bogusław
Pisze pisma od Października i cały czas jestem zbywany. Mam nagranie i na chłopski rozum to było wymuszenie, i nie miałem czasu na przeczytanie umowy.
Co można z tym zrobić, proszę o pomoc, czy mam jakieś szanse?
Pozdrawiam i z góry dziękuję
Bogusław