N
Namiestnikgalaktyki
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. W dniu dzisiejszym odbyłem spotkanie o pracę w Poczcie polskiej na które zostałem wysłany ze skierowania z Urzędu Pracy. Spotkanie odbywało się w niemiłej atmosferze, Pani z działu hr Poczty Polskiej traktowała interesantów arogancko i prześmiewczo jakbyśmy mieli się przed nią płaszczyć oraz mówiła do mnie jak i do innych osob zainteresowanych pracą ''na ty''. po przedstawieniu warunków zatrudnienia uśmiechnąłem się co pani uznała za niepoważne i że marnuje jej czas a tak w ogóle widać że nie jestem zainteresowany ofertą aczkolwiek wbrew jej przekonaniu zgodziłem się na podjęcie pracy. Po krotkiej chwili rekruterka spytała sie czy mogę przyjść w poniedziałek do oddziału na kolejne spotkanie i odpowiedziałem jej że mogę w piątek, Pani nie chciała przyjąć do wiadomości że mam wizytę u lekarza w poniedzialek i że nie mogę przyjść i stwierdziła że sobie z niej żartuję. W skierowaniu napisała niezgodnie z prawdą że odmawiam przyjęcia pracy '' lekceważące podejście''. Nie odmówiłem przyjęcia pracy wprost przeciwnie. Czy urząd pracy może w tym przypadku może mnie skreślić z listy bezrobotnych? Mam świadków aczkolwiek pani z UP stwierdziła że ''nie zbieramy świadków i ich zdanie nas nie obchodzi''