L
lukasz867
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, sprawa wygląda tak.Przez sześć lat nie korzystałem z konta ***, zalogowałem sie w kwietniu tego roku, oczywiście nie pamiętałem hasła i poprosiłem na infolinii o przesłanie mi nowego pakietu startowego do bankowości internetowej.Na inolinii nie robili problemów, pakiet startowy przyszedł bardzo szybko.Aktywowałem i sobie to konto istniało.Aż do 12.11 kiedy to wpłaciłem sobie na to konto 6k zł.Chciałem poprostu wznowić korzystanie z tego konta ponieważ drugie posiadane w *** banku zamknąłem dwa tygodnie temu.
Okazuje sie że nie mogę zrobić żadnego przelewu, nawet blikiem.PAni na czat na początku nie wiedziała o co chodzi aż w końcu napisała mi że konto jest na etapie zamykania.Ja byłem w szoku bo nie dostałem żadnej informacji ani mailem, ani telefonicznie czy listownie.W tym momencie środki mam zblokowane i nie wiem co z tym fantem robić.Czy składać do nich jakąś dyspozycje o przeksięgowanie tego na inne konto? jest w ogóle taka możliwość?
Czy oni nie mają w obowiązku poinformowania mnie o takiej sytuacji? przecież w kwietniu z nimi rozmawiałem i zero jakiejkolwiek informacji na ten temat
moderacja
Okazuje sie że nie mogę zrobić żadnego przelewu, nawet blikiem.PAni na czat na początku nie wiedziała o co chodzi aż w końcu napisała mi że konto jest na etapie zamykania.Ja byłem w szoku bo nie dostałem żadnej informacji ani mailem, ani telefonicznie czy listownie.W tym momencie środki mam zblokowane i nie wiem co z tym fantem robić.Czy składać do nich jakąś dyspozycje o przeksięgowanie tego na inne konto? jest w ogóle taka możliwość?
Czy oni nie mają w obowiązku poinformowania mnie o takiej sytuacji? przecież w kwietniu z nimi rozmawiałem i zero jakiejkolwiek informacji na ten temat
moderacja
Ostatnią edycję dokonał moderator: