Problem ze zwrotem pieniedzy za nie wywiazanie z usługi .

• Autor wątku Autor wątku Someplis
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Someplis

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam . Mój problem wyglada tak : Zamówiłam internet z neti ( 20 mega ) , pozniej przdłuzyłam usługe i płaciłam 60 zł co miesiac . Ale mój modem odbierał tylko max 5 mega . Ale to nic , bo po jakmis czasie bywalo tak ze przez dwa tygodnie wogole nie mialam internetu i tak w kółko albo wcale albo max 5 mega . Wiec zadzwonilam do neti zglosic problem . Przyjechalo dwoch panow sprawdzic co jest nie tak i okazalo sie ze od poczatku mialam taki modem , ktory odbiera tylko tyle mega ( a najlepsze jest to ze u nich w firmie bylo to widoczne ) . I panowie nic nie pomogli tylko uswiadomili mnie o tym i wyszli , a ja zerwalam umowe . Tylko uwazam , ze powinni mi teraz zwrocic pieniazki poniewaz , przez kilka lat płaciłam co miesiac 60 zł dostajac jedynie kilka mega albo wcale nie majac internetu . I jak taka firma mogla mi dac taki uszkodzany modem wiedzac o tym .. Prosze o pomoc co powinnam zrobic , badz jak napisac pismo o zwrot pieniedzy . Z góry dziekuje i pozdrawiam .

Someplis napisał:
Prosze o pomoc co powinnam zrobic , badz jak napisac pismo o zwrot pieniedzy .
Proszę w piśmie do operatora opisać zaistniałą sytuację.
Wykazać, że niedogodności wynikały z ich winy i spowodowane były wydaniem niewłaściwego urządzenia.
Należałoby podeprzeć się odpowiednim zapisem z podpisanej umowy.

Powrót