T
tezetwu
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 106
ja mam tylko B a badania w ciemni miałem :/, WOMP sosnowiec.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z tego co wiem, to jeśli było coś z próbami wątroby, to kolejne za 3 miesiące.Kenny97 napisał:jak będzie wynik negatywny któregoś z badania to co się dzieje wtedy?
aliaton7035333 napisał:Z tego co wiem, to jeśli było coś z próbami wątroby, to kolejne za 3 miesiące.
możesz napisać ale nawet jak sąd się przychyli to licz na apelacje co wiąże się z przedłużeniem postępowania o ok 6 miesięcy u mnie postępowanie trwa już ponad rok teraz czekam na termin sprawy apelacyjnej i ewentualnie na nowe rozpoznanie , jak lubisz walkę i lazić po sądach to walczkristofer12345 napisał:Witam,24,07,2016r zabrano mi prawko,28 mg,później tendencja spadkowa,pisałem o mojej sprawie wcześniej ale mam jeszcze parę pytań.Dzisiaj przyszło postanowienie z prokuratury o zatrzymaniu prawa jazdy. Mam zamiar złożyć wniosek o warunkowe umorzenie postępowania. Wniosek mam złożyć teraz do prokuratury?,czy czekać jak poinformują mnie że moja sprawa jest już w sądzie? Wniosek ma być napisany odręcznie? czy na drukarce? We wniosku mam opisać wszystko co przemawia na moją korzyść,czy tylko prośba o umorzenie a mam się bronić słownie w sądzie?
kristofer12345 napisał:I jeszcze jedno,,,jest możliwość że jak zadeklaruję chęć zapłacenia dużej kary pieniężnej,dużego wyroku w zawiasach to prawo jazdy mi zostanie?
Zakaz 3 lata + świadczenie 5 000 zł absolutne minimum o reszcie kary decyduje Sąd, raczej zakazu większego nie będzie przy takim przekroczeniu normy.kristofer12345 napisał:jest możliwość że jak zadeklaruję chęć zapłacenia dużej kary pieniężnej,dużego wyroku w zawiasach to prawo jazdy mi zostanie?
Art. 37a. Jeżeli ustawa przewiduje zagrożenie karą pozbawienia wolności
nieprzekraczającą 8 lat, można zamiast tej kary orzec grzywnę albo karę
ograniczenia wolności, o której mowa w art. 34 § 1a pkt 1 lub 4.Spodobało mi się to zdaniekristofer12345 napisał:nie mam kurna doświadczenia z jazdą po alkoholu