Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Odpisałą na to tak:UWAGA! PROSIMY NIE ODPOWIADAĆ NA TEGO MAILA, W CELU KONTAKTU Z NAMI PROSZĘ UŻYĆ TEGO LINKU KONTAKTOWEGO
Szanowni Państwo,
w dniu 2013-07-04 18:30:15 podjęli się Państwo umowy o dzieło poprzez rejestrację w serwisie DodatkowaPraca.com z adresu IP 94.254.145.175 na następujące dane:
Imię Nazwisko ,-- tutaj były jej dane
adres
Informujemy iż na dzień dzisiejszy posiadają Państwo niezaliczone 4 dni z 17 możliwych. Prosimy o konsekwentną pracę.
Jeśli nie aktywowali Państwo jeszcze swojego konta poprzez wypełnienie drugiego formularza do którego link został wysłany Państwu w pierwszym mailu to należy to uczynić jak najszybciej ( jeśli nie posiadacie Państwo już wspomnianego maila prosimy o zalogowanie się na naszej stronie i kliknięcie w przycisk "Panel", system automatycznie wyśle kopie pierwszego maila do Państwa ).
Jednocześnie przypominamy iż możliwość wypowiedzenia umowy w trybie 24 godzinnym już wygasła jednak nadal można wypowiedzieć nam umowę TUTAJ jednak wiąże się to już z konsekwencjami finansowymi.
Ponawiamy prośbę o wznowienie pracy w celu uniknięcia ewentualnych komplikacji.
Z poważaniem,
Zespół DodatkowaPraca.com
Potem odpisali:W dniu w dniu 2013-07-04 miało miejsce , włamanie się na moje konto e-mail na którym przechowywane były moje
dane. Z tego właśnie konta zostałam zarejestrowana na jeszcze 9 innych stronach. Umowy o pracę nie podpisywałam
ani nie mam posiadam podpisu elektroniczne który jest potrzebny do ważności takowej umowy zawieranej za
pośrednictwem internetu. Proszę o usunięcie moich danych z waszego serwisu i o informację jakie dane zostały
do niego wprowadzone tego dnia.
Na końcu tej wiadomości były jej wszystkie dane adres numer konta bankowego numer dowodu osobistego pesel...UWAGA! PROSIMY NIE ODPOWIADAĆ NA TEGO MAILA, W CELU KONTAKTU Z NAMI PROSZĘ UŻYĆ TEGO LINKU KONTAKTOWEGO
Umowa o dzieło nie wymaga formy pisemnej ani też Pani podpisu czy podpisu elektronicznego. Umowy cywilnoprawne mogą być zawierane nawet słownie i są wiążące w świetle prawa.
Umowa o dzieło. Prawo i kodeks pracy
Trzeci akapit.
Dodatkowo IP z którego Pani do nas pisze jest z tego samego zakresu co IP z którego dokonano zawarcia umowy dlatego też Pani tłumaczenie jest niewiarygodne. Umowę uznajemy za zawartą a niewywiązywanie się z jej postanowień będzie niestety nieść ze sobą konsekwencję prawne i finansowe.
Na końcu ja podałem jej informację z tego forum http://forumprawne.org/nowe-technologie/449114-przetrzymywanie-danych.htmlProponujemy poczytać sobie czym jest kradzież danych oraz przeczytanie art 212 kk.