A
Adrian_32L
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
Rok temu miałem ogromną chęć stworzyć coś dla ludzi i dzieci. Pomysłem było zbudowanie parku trampolin, po ponad roku udało się i się otworzyliśmy. Niestety każdego dnia patrze na szkody wyrządzane w lokalu przez dzieci klientów. Niestety nikt nie patrzy na znaki a regulaminu obiektu nikt nie przeczytał od początku stycznia... notorycznie są wyrządzane jakieś szkody w lokalu a jedną z najczęstszych są rozwalone ubikacje dla klientów, głownie szkody tworzą dzieci. Budynek wynajmowany i przerobiony tyle ile można było przerobić i tak jak środki finansowe pozwoliły. Nie za bardzo wiem jak sobie radzić ze szkodami ? lokal ubezpieczony i szkody zarejestrowane na kamerach to nie problem ale problemem są zniszczeniach w łazienkach. W połowie stycznia została zniszczona zabudowa rur kanalizacyjnych za toaletami. Koszt 600zł za zrobienie i wzmocnienie. Dziś taka sama sytuacja zauważona po tym jak zobaczylismy ze 8 dzieci wbiegło do łazienki a 4 były zamkniete w jednej kabinie. Klient który zorganizował impreze urodzinową dla tych dzieci powiedział ze nie zapłaci za szkody.
Nie wiem juz jak postępopwać z ludzmi w takich przypadkach ale z checia poczytam bo nie mogę patrzeć już jak kazdego dnia powstają nowe zniszczenia na obiekcie. Czy w łazience gdzie są kabiny moge zainstalować kamere ? bo kamera na korytarzu zarejestrowała jak 8 dzieci na raz wchodzi do łazienki ogólnej dla panów i pań.
Nie wiem juz jak postępopwać z ludzmi w takich przypadkach ale z checia poczytam bo nie mogę patrzeć już jak kazdego dnia powstają nowe zniszczenia na obiekcie. Czy w łazience gdzie są kabiny moge zainstalować kamere ? bo kamera na korytarzu zarejestrowała jak 8 dzieci na raz wchodzi do łazienki ogólnej dla panów i pań.
Załączniki
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.