O
olif13
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Multinet nadal działa i naciąga ludzi. Ja dzisiaj dostałem telefon od Pani z nr tel. innego ***mod***. Dla mnie to jawne naciąganie i powiedziałem, że będą musieli kontaktować się z moim prawnikiem, bo nic nie pamiętam, bym cokolwiek zamawiał, jakąkolwiek reklamę w internecie. Jeżeli nas na tym forum jest tylko tylu oznacza, że większość ludzi płaci, nic nie sprawdzając. Poza tym, ja rzekomo zamawiałem usługę latem ubiegłego roku. Nie trafili z datą, bo w tym czasie przebywałem w Hiszpanii, a w czasie wakacji zazwyczaj nie odbieram telefonów, a na pewno nie podejmuję decyzje o jakichkolwiek zamówieniach. Krótko mówiąc - OSZUSTWO! Czekam, zobaczę czy cokolwiek mi przyślą, żeby mieć podstawę do zgłoszenia na policję. Już z policją rozmawiałem - nie mają żadnych podstaw do działania. NIE PŁAĆCIE!
Aby złożyć pozew trzeba mieć jakąś podstawę np. nagraną rozmowę, trzeba z prawnikami obgadać sprawę. Czy ktoś z Was dostał (oprócz faktury) jakikolwiek dokument potwierdzający Wasze zamówienie?
W razie czego mogę w sądzie być świadkiem w sprawie. Zalecam wszystkim zrobienie notatki z rozmowy z panią, bo za pół roku sprawa może znowu się pojawić.
Aby złożyć pozew trzeba mieć jakąś podstawę np. nagraną rozmowę, trzeba z prawnikami obgadać sprawę. Czy ktoś z Was dostał (oprócz faktury) jakikolwiek dokument potwierdzający Wasze zamówienie?
W razie czego mogę w sądzie być świadkiem w sprawie. Zalecam wszystkim zrobienie notatki z rozmowy z panią, bo za pół roku sprawa może znowu się pojawić.
Ostatnią edycję dokonał moderator: