Produkcja paierosów

• Autor wątku Autor wątku bar2345
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

bar2345

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
20
Witam, poszukuję osoby, która jest w stanie powiedzieć mi jak zacząć legalną produkcję papierosów, podatki, akcyzy, itp. Może być odpłatnie. Kontakt ze mną na ****

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Cytat:
Regulamin forum
§10 Zabronione jest umieszczania na forum propozycji udzielania pomocy prawnej poza forum, reklamowanie lub promowanie swojej działalności, jak również umieszczanie postów, z treści których wynika, że użytkownik poszukuje pomocy prawnej poza forum. Powyższy zakaz obejmuje również nicki, podpisy, avatary, posty, Prywatne Wiadomości (PW) oraz e-maile przesyłane do użytkowników.
Zgodę na reklamowanie lub promowanie swojej działalności na forum w jakiejkolwiek formie wydać może jedynie Administrator do którego należy się w tej sprawie zwrócić za pośrednictwem systemu Prywatnych Wiadomości (PW) lub e-maila.

OK, więc może ktoś posiada takie informacje które może mi przekazać na forum?

Naprawde w duzym skrocie:
Nie stac sie na zalozenie legalnej produkcji papierosow. (nie mowie o uzytku wlasnym)

Chyba, ze mi powiesz, ze dysponujesz przynajmniej dwucyfrowa mln kwotą w zl to moge ci podac troche szczegolow a tak o to strata mojego czasu.

Inwestorów jest kilku, więc razem mamy dwucyfrową kwotę, więc jeśli jesteś w stanie podać mi trochę informacji to byłbym bardzo wdzięczny

bar2345 napisał:
razem mamy dwucyfrową kwotę

Czyli ile - 50 zł?

Jeśli natomiast masz na myśli miliony, to czy nie uważasz, że lepszym pomysłem byłoby wynajęcie adwokata lub radcy prawnego, który pilotowałby tak poważne przedsięwzięcie niż poszukiwanie darmowych porad na forum?

Adwokat jest w następnej kolejności, najpierw wolałbym się dowiedzieć jak najwięcej informacji nie płacąc. To, że dysponuję dużą kwotą pieniędzy nie znaczy, że muszę wszystko oddawać w ręce adwokata i płacić niepotrzebnie, a jeśli ktoś z tego forum jest na początek w stanie przekazać mi trochę informacji to chyba nic złego

Nie ma w tym nic złego - po prostu niezbyt dobrze świadczy to o powadze Twojego przedsięwzięcia...

To Twoje zdanie, ja twierdzę inaczej

Póki co to jednak moja opinia ma oparcie w faktach - planujesz rozpocząć biznes wart miliony złotych, a nie wiesz nawet od czego zacząć i oczekujesz, że ktoś na darmowym forum poprowadzi Cię za rękę.

Powodzenia...

Polecam nie adwokata, a prawnika od prawa gospodarczego.

To adwokat nie może się specjalizować w prawie gospodarczym?

Temat jest w Hydeparku, czyli nie jest poważny.
Zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót