Profi credit Nakaz zaplaty

• Autor wątku Autor wątku natalia1572
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

natalia1572

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
14
Witam 3 lata temu wzięłam pożyczkę w profi credit Po 3 miesiącach miałam 2 opóźnienia w spłacie pozniej splacalam regularnie Po pół roku dostałam nakaz zapłaty Pań z windykacji zapewniał żeby się nie przejmować i płacić normalnie dalej raty I tak robiłam nawet dostawalam SMS o zbliżającym się terminie zaplaty raty Po splacie 36 rat dowiedziałam się że mimosplaty ponad 6 tyś a wzielam 2 tys mam do spłaty jeszcze 4,5 tys Tylko nawet mi pan nie powiedział za co Czy możliwe jest się jakoś od tego odwołać ?Czy mozliwe żeby to były odsetki od nakazu zaplaty ?

natalia1572 napisał:
Po pół roku dostałam nakaz zapłaty
czemu nie składałaś sprzeciwu?
natalia1572 napisał:
Czy możliwe jest się jakoś od tego odwołać ?Czy mozliwe żeby to były odsetki od nakazu zaplaty ?
pytanie czy nakaz zapłaty został zaopatrzony w klauzulę wykonalności?

Po prostu dałaś się wydoić PC. Czemu nie składałaś sprzeciwu/zarzutów? Teraz to wiesz co oni mają? Prawomocny nakaz na całość. A Tobie pozostaje tylko powództwo opozycyjne. Jeżeli wystąpią do komornika. Ile było na nakazie, a ile wpłaciłaś?

Bo pan z windykacj zapewnial mnie ze jak bede dalej spłacać regularnie to sp ale te 36 rat i będzie ok A czy jest możliwe żeby te ponad 4 tys to byly odsetki od nakazu zapłaty ?

Na narazie było 7400 a slacilam 36 rat po 169 czyli 6084 zł a oni każą mi spłacić jeszcze 4500

natalia1572 napisał:
Bo pan z windykacj zapewnial mnie ze jak bede dalej spłacać regularnie to sp ale te 36 rat i będzie ok A czy jest możliwe żeby te ponad 4 tys to byly odsetki od nakazu zapłaty ?
możesz wrzucić skan tego nakazu (zasłoń dane wrażliwe) w tedy wyliczymy ile jest do spłaty a ile już nadpłaciłaś,