D
damian xxx
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 3 898
Spotkał się ktoś z sytuacją , że profi c. sprzedał dług firmie windykacyjnej ? lub jakiemuś funduszowi ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zatem po sprawie w sądzie okaże się że nie masz już nic do zapłaty. Daj znać tutaj jak będzie się cos działo, gdyż potrzebujesz właściwych wskazówekOlcik napisał:Ja mam problem z profi creditem.Dostalem wypowiedzenie straszą mnie zabraniem wlasnosci .z 4000 tys.pozyczki gdzie splacana była 18 miesięcy zrobiło się 15000 tysięcy.Jestem zastraszany ze jak panowie z windykacji podjada to zabiorą co sie da
. A po co mieliby sprzedawać skoro sami mają dział windykacji ?damian xxx napisał:Spotkał się ktoś z sytuacją , że profi c. sprzedał dług firmie windykacyjnej ? lub jakiemuś funduszowi ?
negroazor napisał:. A po co mieliby sprzedawać skoro sami mają dział windykacji ?
negroazor napisał:. A po co mieliby sprzedawać skoro sami mają dział windykacji ?