Proficredit!!!!!!

• Autor wątku Autor wątku Fiber
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam.
Odnawiam temat. Może ktoś będzie mi w stanie poradzić co robić w takiej sytuacji.
Ja również otrzymałem pismo do zakładu pracy z Profi Credit z dyspozycją o potrącaniu pensji. Wysłałem list i dyspozycję odwołałem - niby wszystko jest ok.
Problemem jest jednak fakt, że na zaświadczeniu o zarobkach księgowa wpisuje mi, że mam pensję obciążoną zajęciami komorniczymi. Nigdy w życiu nie miałem komornika, ba moje wynagrodzenie nie jest potrącane - więc po co udzielać, że rzekomo są zajęcia? Mam duży problem, ponieważ zapętliłem się w kredyty pozabankowe. Moją jedyną nadzieją jest konsolidacja i wszystko byłoby ok, gdyby nie ten wpis o zajęciach komorniczych, który bardzo utrudnia.
Niestety pani z kadr twierdzi, że ona musi wpisać informację taką, a jedynie nie ma obowiązku potrącania mi z pensji. Mój doradca kredytowy twierdzi, że Pani ta zaświadcza nieprawdę - pisząc o zajęciach komorniczych na zaświadczeniu. Jestem w kropce. Bo próbuję rozmawiać z kadrami ale są nieugięty.Goni mnie czas. Za chwilę nie będę miał szans na konsolidację, ponieważ zostanę faktycznie zablokowany przez innych wierzycieli.

Niech ci przedstawią jakieś pisma od komornika że posiadasz zajęcia. Niech wykażą na jakiej podstawie tak twierdzą.

Powrót