Prokuratura kłamie- co z tym robić ?

• Autor wątku Autor wątku lustro
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Mógłby pan nieco dokładniej opisać sytuację faktyczną i przedstawić uzasadnienie odmowy wszczęscia postępownaia przez prokuraturę...

W Warszawie mamy do czynienia z patologiczna sytuacją w pomocy społecznej , która charakteryzuje się tym , że osobie z własnego środowiska powierza się wielomilionowej wartości zlecenia socjalne , przez co wyprowadza się ogromne środki nawet bez potrzeby wykonywania tych zleceń , gdyż wszystko odbywa się w hermetycznym zespole(szczegóły w linku u góry).

Po dokładnej analizie tekstu z linków można łatwo sobie uzmysłowić sytuację faktyczną.
Co do uzasadnienia odmowy wszczęcia postępowania to jest ono też w linku . Proszę czytać !!!!

zażalenie na postanowienie o odmowie pan złożył...? zostało uwzględnione?

Oczywiście złożyłem , lecz jak w wielu podobnych przypadkach powołano się , ze niby nie jestem pokrzywdzony i w związku z tym spadać proszę na drzewo :P , jak to się mówi. Prosto i przejrzyście.
Sprawa rozpatrywana była też przez sąd rejonowy . Ale wiadomo jak ktoś czuwa nad interesem to i tam orzeczono podobnie , w sprawie orzekał kierownik sekcji przygotowawczej , pozostało mi bić brawo :brawo: dla zgranego zespołu orzekającego ;))).

Czego to się nie zrobi dla podtrzymania interesu przynoszącego krociowe , wielomilionowe zyski dla aparatu administracyjnego.

Zamykam temat, bo to nie miejsce na czczą paplaninę...

PS Nie, nie jestem z żadnego układu :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót