I
ino500
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 99
Witam zacznę od tego że około miesiąca temu byłam u kosmetyczki na zabiegu i od tego wszystko się zaczęło czyli moje problemy , dodam że nie mam żadnego paragonu bo po prostu nie dostałam,mam koleżanki z pracy które mogą potwierdzić że tam byłam na tym zabiegu w razie czego, proszę o pomoc i poradę co zrobić! Po kilku dniach powychodziły mi na twarzy i plecach ropniaki zapisałam się do szpitala do dermatologa (czekałam prawie 2 tygodnie) stwierdziła że zostałam zarażona bakteriami przepisała leki za ok. 200zł teraz kilka dni temu znowu poszłam do dermatologa tym razem prywatnie On również potwierdził że zostałam zarażona bakteriami znowu poniosłam koszty i znowu leki i wszytsko muszę płacić ze swoich pieniędzy a otrzegł mnie że to nie koniec. Byłam u tej kosmetyczki bo tylko z jej usług korzystałam nigdzie indziej nie byłam ona ciągle powtarza że to nie możliwe żeby ona mnie zaraziła i mówi ogólnie że to nie jej winaitp., dzwonie do niej i kazała mi przyjść chcę się z nią dogadać polubownie ale nie wiem do końca co robić i jak postępować bo to po części też jest jako oszpecenie twrazy i nie wiem ile leczenia mnie czekać proszę o pomoc co robić ws. odszkodowania bo dlaczego ja mam ponosić tak wysokie koszty za czyjąś winę bardzo proszę o pomoc i radę!