Prostytutka

• Autor wątku Autor wątku Jacekbro
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

Jacekbro

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Jeśli Pan Kowalski umówi się z prostytutką na spotkanie wzamian za pieniądzę, na spotkaniu zrobi co trzeba i nie zapłaci jej za usługę - czy wtedy Pan Kowalski łamie prawo? Jakie konsekwencje mogą mu grozić od strony prawnej, za tak niegodziwy uczynek?

:D jeśli trafi na "cwaną panią"oskarży go o gwałt.często gęsto się tak zdarza.

azaz19 napisał:
:D jeśli trafi na "cwaną panią"oskarży go o gwałt.często gęsto się tak zdarza.
Też słyszałam o takich przypadkach.
Generalnie, uprawianie prostytucji, ani korzystanie z usług osób prostytuującej się nie jest zakazane.
A Pan Kowalski z prostytutką zawarł umowę o zapłatę za usługę- akt seksualny? Jeśli nie, to co zobowiązuje go do zapłaty?

Ostatnia edycja:
Jacekbro napisał:
Jeśli Pan Kowalski umówi się z prostytutką na spotkanie wzamian za pieniądzę, na spotkaniu zrobi co trzeba i nie zapłaci jej za usługę - czy wtedy Pan Kowalski łamie prawo? Jakie konsekwencje mogą mu grozić od strony prawnej, za tak niegodziwy uczynek?

Stroną prawną bym się martwił.Raczej trwałym uszczerbkiem na zdrowiu...I to znacznym:D Takie Panie mają "ochronę".A Ci panowie prawo mają w głębokim poważaniu.Nawet jeśli nie ma to się postara o takową.Ich skuteczność w poszukiwaniu sprawcy zdarzenia jest 100 razy lepsza niż policji....

Ostatnia edycja:
a jesli Pan Kowalski nagra film z ukrtej kamery, by miec material dowodowy ze zrobił to z nią "po dobroci", wtedy o gwalt go nie oskarzą...

Jacekbro napisał:
wtedy o gwalt go nie oskarzą...
Ale taka pani i tak może "oskarżyć" Kowalskiego o to, że nie jest dżentelmenem a w przypadku takich przewinień prokuratorem, sędzią jak i "katem" będą "wujkowie" tej pani.

Kin.ga co się dziwisz.
baby mu trzeba.
a,że poderwać nie potrafi to kombinuje jak tu sobie ulżyć za friko.:D:D:D

hahahahahahhahhaah.... ;) ale jakim kosztem :)

przecież wiadomo, że prostytutki nie "wycycka", bo ma swoich bodyguard'ów ;)
którzy mogą wywieść do lasu i zakopać na żywca :cool:

Kin.ga napisał:
W ogóle co to za pytania? :D
Bardziej życiowe niż kazusy o tym komu się zachowek należy ;)
Kin.ga napisał:
bo ma swoich bodyguard'ów ;)
Ale jak jest jakaś młoda w fachu i nikt się ją jeszcze nie "zaopiekował" to może gdy jej raz czy drugi nie zapłacą to z takiej pracy zrezygnuje :)

Ostatnia edycja:
No raczej....Nic ciekawego w tym pytaniu nie ma.

Panie tej profesji chyba biorą kasę a konto, aby ograniczyc utarczki z zaspokojonym klientem

Arkaszka napisał:
Panie tej profesji chyba biorą kasę a konto, aby ograniczyc utarczki z zaspokojonym klientem
jasne.:lol:
klient chce już.i ie będzie czekał na potwierdzenie przelewu.

Podobają mi się rozwiązania krajów pozbawionych hipokryzji-tam prostytucja jest zalegalizowana.Panie płacą podatki,objęte są opieką zdrowotną (obowiązkowe,cykliczne testy krwi) a PKB z ich obrotów wynosi 3-8%.Mają swój warsztat pracy w którym świadczą usługi.Ponieważ "zużycie' w tym zawodzie przychodzi szybko,weteranki mogą korzystać z kursów dającym im nowe kwalifikacje w zupełnie obcej branży.
Czy nie powinniśmy skorzystać z doświadczeń innych krajów?

Ja polecam film "Chłopaki nie płaczą" tam jest scena co spotyka kogoś kto nie płacił za usługę.

A ja polecam "Poranek kojota". Tam jest jeszcze lepsza scena na ten temat.

ChrisYS napisał:
Ja polecam film "Chłopaki nie płaczą" tam jest scena co spotyka kogoś kto nie płacił za usługę.

A ja polecam nie oglądać filmów klasy D.Zwłaszcza moderatorom.Oczywiście z wyrazami szacunku.

Powrót