Prosze o pomoc pilnie

• Autor wątku Autor wątku janina27
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

janina27

Użytkownik
Odpowiedzi
32
Szanowni Państwo,
EOS KSI Polska Sp. z o.o. zwraca się z prośbą o kontakt w celu omówienia aktualnego statusu Umowy zawartej z Santander Consumer Bank S.A..
Mając na względzie dobro każdego Klienta proponujemy indywidualne rozpatrzenie Państwa sprawy. W związku z powyższym czekamy na kontakt w terminie do 2 dni od daty otrzymania niniejszej wiadomości.

Agnieszka Kostyra
Kierownik Operacyjny
e-mail: procedury_przedsadowe@eos-ksi.pl
telefon: 223185653

Prosze o pomoc dostałam taki e-mail a nie brałam żadnego kredytu,żadnej pozyczki wogóle nie wiem skąd mają mój meil Ratunku

Zadzwoń pod ten numer powiedz w czym problem. Lepiej zadziałać zawczasu niż później się stresować :)

mówisz,że moge miec problem nawet jak nie brałam kredytu ani nie miałam nic wspólnego z tym bankiem

Jeśli niechcący mają Twój adres to możesz się spodziewać nakazu zapłaty z sądu (kto wie) więc lepiej zadzwonić i załatwić sprawę wcześniej.

mają mój adres e-mail czy domowy nie wiem

Same emaile nie są groźne lecz list wysłany pocztą już daje do myślenia. Przemyśl sobie sytuację i zdecyduj sama.

dostałam w sumie 4 meile pierwsze dwa wczoraj o 4:00 i o 7:11 a dziś dwa o 7:07 i 7:30

udało mi się dodzwonić pani powiedziała,że skoro nie ma skierowanego pisma do konkretnej osoby to pomyłka i sprawdziła moje nazwisko i męża i nie widniejemy jako dłuznicy

Powrót