A
ania_0202
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Dziś podczas gdy byłam w pracy, moj chlopak był sam w domu i przyszedl do niego komornik w mojej sprawie. Nie mialam zadnej zapowiedzi zupelnie nic nie wiedzialam. Moj chlopak go wpuscil do mieszkania ktore jest na moja mame, spisał mojemu chlopakowi PROTOKOL ZAJECIA RUCHOMOSCI, na ktorym napisal telewizor i laptopa oraz że Zajecie Ruchomosci oddano pod dozor mojego chlopaka. Na samym dole tego Protokolu sa podpisy: DLUZNIK pod ktorym podpisal sie moj chlopak bo mnie nie bylo oraz DOZORCA pod ktory rowniez podpisal sie moj chlopak. Zostawil rowniez dokument wstawienia sie do Urzedu Komorniczego na poniedzialek.
Pytania:
Cze komornik moze przyjsc bez zapowiedzi?
Przedmioty ktore zostaly spisane nie sa moja wlasnoscia tylko mojego chlopaka, czy komornik ma prawo zabrac na licytacje te przdmioty?
Czy cos oznacza to ze moj chlopak podpisal sie pod DLUZNIK i DOZORCA?
Ja idąc na spotkanie do Komornika moge mieć nadzieje rozlożenia zadluzenia na raty?Czy potrzebuje do tego jakies dokumenty?
Uprzejmie dziekuje
Pytania:
Cze komornik moze przyjsc bez zapowiedzi?
Przedmioty ktore zostaly spisane nie sa moja wlasnoscia tylko mojego chlopaka, czy komornik ma prawo zabrac na licytacje te przdmioty?
Czy cos oznacza to ze moj chlopak podpisal sie pod DLUZNIK i DOZORCA?
Ja idąc na spotkanie do Komornika moge mieć nadzieje rozlożenia zadluzenia na raty?Czy potrzebuje do tego jakies dokumenty?
Uprzejmie dziekuje