L
lirykaulicznika
czy mam prawo zabronic ojcu dziecka dodawania zdjec w internecie na którym jest nasz syn? po prostu chcę chronic dziecko. dziekuje za odpowiedz.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co zagraża dziecku w związku z powyższym?lirykaulicznika napisał:po prostu chcę chronic dziecko.
Robilee napisał:Co zagraża dziecku w związku z powyższym?
Po głębszej analizie mogłoby się okazać,że wszyscy (no prawie wszyscy) pochodzimy zlirykaulicznika napisał:ojciec dziecka jest z patologicznej rodziny
Z jednym?lirykaulicznika napisał:on tu nagle wyskakuje ze zdjeciem, wielki tatus.
Jakieś podstawy prawne podał adwokat?lirykaulicznika napisał:prosze mi nie wciskac kitow bo juz bylam u adwokata i mam prawo zabronic pokazania zdjec dziecka w internecie.
Nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Co zagraża dziecku w związku z umieszczeniem jego zdjęcia w internecie?lirykaulicznika napisał:ojciec dziecka jest z patologicznej rodziny, zaczal po kilkunastu miesiacach interesowac sie dzieckiem. od narodzin zadne zdjecie nie ukazało sie w internecie jak to chwali sie kazdy swoim dzieckiem, ja taka nie jestem. a on tu nagle wyskakuje ze zdjeciem
Rozumiem, że nie uczestniczył w żaden sposób w powołaniu dziecka na świat? Czy nic o tym nie wiesz, bo nie było Cię przy tym?lirykaulicznika napisał:wielki tatus