J
jacekg1115
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Dzien Dobry Rzadko prosze o Pomoc ... Mam Pytanie..... Jestem Mama Niepelnosprawnego Wiktora Miesiac temu .. w szkole mial wypadek,ktory szkola ukryla przed nami.....Gdy Syn wrocil ze szkoly ..brakowalo jednego implanta na uchu.....oprocz tego wygladal jakby zderzyl sie z asfaltem.....Dzwonilam do szkoly ze syn wrocil bez aparatu..oni nic nie wiedzieli.....Popoludni pojechalismy z mezem do szkoly ...Syn pokazal nam miejsce w ktorym mog zgubic implant......Okazalo sie ze na terenie szkoly po 3 miesiacach po Wichurze ktora 3 miesiace temu byla ...lezaly drzewa pociete w pienki ..caly stos!!! Bez rzadnego zapezpieczeni!!! Dyrektor stwierdzil ze dzieci wiedza ze nie wolna tam wchodzic na 800 zdrowych dzieci..jest 7 niepelnosprawna .Pan Dyrektor stwierdzil ze to Wina Miasta ze nie zabezpieczyla i nie uporzadkowala tego ...Implant znalezlismy pod jednym pienkiem..Teraz po miesiacu okazuje sie ze implan lewy w glowce nie dziala ...Syna czeka ponowna operacja..........czekamy na termin..Prosze mi podpowiedziec gdzie moge sie zglosic lub adwokata ktory pomog mi ta sprwawe poprowadzic....czy wogole moge cos zrobic...Brakuje mi sily na powtrorke ...8 operacja.....