prosze o pomoc

• Autor wątku Autor wątku bubsonik88
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bubsonik88

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam jestem nowym użytkownikiem, mam pytanie do osób obeznanych w temacie lub też Tych którzy mieli podobny problem, otóż:
Mam dlugi w różnych instytucjach poza bankowych, zusie, cyfrowym Polsacie, jak również u operatora plusa, razem okolo 10000 zl, większość spraw w firmach windykacyjnych jak również pare nakazów platniczych, komornik, jak i postepowania umorzone, nie posiadam zatrudnienia, na razie ani żadnej wartoaciowej rzeczy, więcej informacji mogę udzielić prywatnie, teraz mam szanse na nie latwe ale w miare normalne zycie, chcial bym to wszystko splacic, problem polega na tym iż jest tego sporo i nie wiem od czego zaczac, czy istnieje możliwość przeniesienia tych wszystkich dlugow do jednej instytucji? Gdzie będę mógł splacac jedna ratę, ewentualnie gdzie szukac pomocy? To tak krótko o sytuacji,dla mnie jest to temat wstydliwy,pisze to w pospiechu z Tel kom. dlatego proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam

Chyba chodzi Tobie o kredyt konsolidacyjny, który być może udzieliłby Tobie Bank na spłatę wszystkich zobowiązań. Piszę być może bo jeżeli nie masz pracy to marne szanse.

Powrót