S
sara1977
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
Mieszkam od pół roku z męzczyzna z innego województwa. Był on zmeldowany we włanościowym domu swoich rodziców. Cżesto do nich jeździł.Ostatnio dowiedzielismy sie ze został wymeldowany przez rodziców. Zostały tam jego wszystkie rzeczy. Mam mieszkanie socjalne 26m kwadratowych w tym 15 m powierzchni mieszkalnej.Wychowuje czwórke dzieci i lącznie jest zameldowanych 5 osób. Kiedy poszłam do urzędu zeby chłopaka zameldować na tymczasowo ,stwierdzono ze nie mogę tego zrobić
bo mam zamały metraz. Jedynie slub z nim by mógł unormowac tą sytuacje mieszkaniową ,niestety jesteśmy zbyt krótko ze soba by podjąć takie kroki. W obecnej chwili jest bez meldunku,nie moze podjac pracy. Czy może ktos mi doradzić w jaki inny sposób moglibysmy uzyskac meldunek???
Pilnie prosze o pomoc za co bardzo dziekuje.
bo mam zamały metraz. Jedynie slub z nim by mógł unormowac tą sytuacje mieszkaniową ,niestety jesteśmy zbyt krótko ze soba by podjąć takie kroki. W obecnej chwili jest bez meldunku,nie moze podjac pracy. Czy może ktos mi doradzić w jaki inny sposób moglibysmy uzyskac meldunek???
Pilnie prosze o pomoc za co bardzo dziekuje.