prosze o porade

• Autor wątku Autor wątku sugar baby
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sugar baby

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
witam, mam 20 lat, studiuje europeistyke na Wydziale Prawa, i przytrafila mi sie 3 miesiace temu bardzo niemila sytuacja a mianowicie, na wypadzie z kolezankami dolaczyla sie do nas grupka facetow i jeden z nich zlapal mnie za tylek od razu bez zastanowienia przywalilam mu torebka w twarz, nieszczesnik jednak nosil okulary ktore natychmiastowo rozbily mu sie na twarzy, zrobilam to nieumyslnie lecz on zlozyl skarge na policji i teraz ... no wlasnie??? nieweim co teraz ze mna bedzie, prosze o pomoc co mi za to grozi w sadzie i na uczelni
aha i jeszcze dodam ze żada odemnie bagatelnej sumy pieniedzy za okulary i ponadto chce zebym zaplacila jego kolegaom za "fatyge" czyli za to ze musieli "jedzdzic po policji w nieswojej sprawie "

prosze nie ignorowac mojego problemu, moze wydaje sie smieszna ta sytuacja ale to naprawde nie jest zart !!! dla mnie to jest bardzo wazne gdyz zalezy mi na studiach i boje sie ze moge miec przez ta chora sytuacje jakies problemy na uczelni, prosze mi cos poradzic :( :( :(

spokojnie ...- skoro jest jakies tam postępowanie to napewno zostaniesz przesluchana w charakterze świadka ...i bedziesz mogla opowiedzieć swoja wersję...
moim zdaniem brak cech przestepstwa....-postępowanie karne powinno zostać umorzone...

och... dziekuje bardzo, juz myslalam ze moja wypowiedz zostala kompletnie zignorowana, jeszcze raz wielkie dzieki

Powrót