S
sugar baby
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
witam, mam 20 lat, studiuje europeistyke na Wydziale Prawa, i przytrafila mi sie 3 miesiace temu bardzo niemila sytuacja a mianowicie, na wypadzie z kolezankami dolaczyla sie do nas grupka facetow i jeden z nich zlapal mnie za tylek od razu bez zastanowienia przywalilam mu torebka w twarz, nieszczesnik jednak nosil okulary ktore natychmiastowo rozbily mu sie na twarzy, zrobilam to nieumyslnie lecz on zlozyl skarge na policji i teraz ... no wlasnie??? nieweim co teraz ze mna bedzie, prosze o pomoc co mi za to grozi w sadzie i na uczelni
aha i jeszcze dodam ze żada odemnie bagatelnej sumy pieniedzy za okulary i ponadto chce zebym zaplacila jego kolegaom za "fatyge" czyli za to ze musieli "jedzdzic po policji w nieswojej sprawie "
prosze nie ignorowac mojego problemu, moze wydaje sie smieszna ta sytuacja ale to naprawde nie jest zart !!! dla mnie to jest bardzo wazne gdyz zalezy mi na studiach i boje sie ze moge miec przez ta chora sytuacje jakies problemy na uczelni, prosze mi cos poradzic

aha i jeszcze dodam ze żada odemnie bagatelnej sumy pieniedzy za okulary i ponadto chce zebym zaplacila jego kolegaom za "fatyge" czyli za to ze musieli "jedzdzic po policji w nieswojej sprawie "
prosze nie ignorowac mojego problemu, moze wydaje sie smieszna ta sytuacja ale to naprawde nie jest zart !!! dla mnie to jest bardzo wazne gdyz zalezy mi na studiach i boje sie ze moge miec przez ta chora sytuacje jakies problemy na uczelni, prosze mi cos poradzic