Prosze o porade

• Autor wątku Autor wątku djfalck
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

djfalck

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
jak juz kiedys wspominalem na forum dostalem 1 rok i 3 miesiace w zawieszeniu na 3 lata z tego co wiem dolicza sie jeszcze pol roku karencji czyli według moich obliczen wyrok mija mi 31 grudnia czy ja musze pisac jakies pismo do sadu?bo chce isc do pracy od lutego acha rozumiec mam ze neikaralnosc jak zrobie ebdzi episac nienotowany tylko na policji maja moj wglad i tam jestem notowany?czy cos sie zmienilo?

po uplywie 6 miesiecy od zakonczenia okresu proby skazanie ulega zatarciu z mocy prawa( nie trzeba pisac zadnego wniosku)

rozumie ze np do agencji ochrony moge isc bez zadnego problemu tak?chodzi o to czy bedzie pisac nienotowany czy notowany?bo jestem w kropce

3.5 roku po uprawomocnieniu się orzeczenia powinno to zostać wykreslone automatycznie, albowiem nie składa się tu żadnego wniosku.

Natomiast jest możliwa sytuacja, iż w wyniku jakiś biurokracyjnych problemów wpis nie zostanie wykreslony (choć i tak już będzie Pan osobą niekaraną).

Warunkiem dla zatarcia jest także - ogólnie rzecz biorąc - zastosowanie się do innych postanowień wyroku.

[cytat="atmosphere"]3.5 roku po uprawomocnieniu się orzeczenia powinno to zostać wykreslone automatycznie, albowiem nie składa się tu żadnego wniosku.

Natomiast jest możliwa sytuacja, iż w wyniku jakiś biurokracyjnych problemów wpis nie zostanie wykreslony (choć i tak już będzie Pan osobą niekaraną).

Warunkiem dla zatarcia jest także - ogólnie rzecz biorąc - zastosowanie się do innych postanowień wyroku.[/cytat]

aktualnie nie mam zadnych zaplaciłem tylko kare w wysokosci 1.000 zl i to wszystko bo to moj 1 wyrok i za glupote

Powrót