D
ddonna
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Jestem nauczycielem Rodzic zwrócił sie do mnie na dzienniku elektronicznym o sprawdzenie ocen -wpisów w Librusie, jednocześnie prowadził ze mną mailowanie w wiadomościach o ocenach na Librusie sugerując oceny ucznia. Wzięłam notatki i rozpoczęłam wpisy ocen podając tematy , w pewnym momencie popełniłam błąd wpisie oceny, rodzic zwrócił mi uwagę, że wpis jest niewłaściwy wróciłam do swoich notatek i poprawiłam ocenę źle wpisaną Oceny wpisane nie były zaniżane błąd był w kryterium oceny.
W tym czasie gdy dokonywałam wpisów rodzic robił zrzuty moich popraw w rezultacie napisał skargę do dyr. szkoły że manipuluje ocenami. W efekcie końcowym nie zmieniłam żadnej oceny. Z tej skargi mam sie tłumaczyć gdyż wkleił zrzuty (12 rzutów z ekranu z dziennika Librus) do skargi pisząc co w danej godzinie robiłam. Czy popełniłam przestępstwo? Nie czuję się winna mam prawo sprawdzać ocenę i jej wpis.
W tym czasie gdy dokonywałam wpisów rodzic robił zrzuty moich popraw w rezultacie napisał skargę do dyr. szkoły że manipuluje ocenami. W efekcie końcowym nie zmieniłam żadnej oceny. Z tej skargi mam sie tłumaczyć gdyż wkleił zrzuty (12 rzutów z ekranu z dziennika Librus) do skargi pisząc co w danej godzinie robiłam. Czy popełniłam przestępstwo? Nie czuję się winna mam prawo sprawdzać ocenę i jej wpis.