proszę o radę

• Autor wątku Autor wątku joannawrzos
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

joannawrzos

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
mam problem do 30.07.07 mam urlop wychowawczy i jednoczesnie umowę na czas okreslony (też do tego dnia) dowiedziałam sie nieoficjalnie że od kwietnia moją firme ma przejąć inna sółka zagraniczna mają się zmienić warunki zatrudnienia i umowy ja nie dostałam do tej pory żadnych informacji oficjalnych na ten temat(prawdopodobnie ma być to likwidacja ) co mam robić gdy nie dostanę żadnych dokumentów i co w związku z tym mi sie należy

Według mnie, należałoby najpierw zasięgnąć informacji w firmie. Nie wie Pani, czy to jest likwidacja, czy przejście zakładu na innego pracodawcę na podstawie art. 23[1] kp.

Dowiedziałam sie ze ma to byc przejecie od 1.04.2007 ja do tej pory nie otrzymałam zadnych dokumentów co mam robic

:help: :!: :!: inni pracownicy dostali dzisiaj komplet dokumentów a ostali poinformowani na poczatku marca o zmianach

Wydaje mi się, że z uwagi na to, że jest Pani na urlopie wychowawczym do końca trwania umowy, firma postanowiła nic w tym zakresie nie zmieniać. Po prostu w dniu 30 lipca umowa ulegnie rozwiązaniu.

Powrót