Provident.

• Autor wątku Autor wątku D.P
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

D.P

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam,

Przejrzałam wątki na forum dotyczące firmy Provident i nie znalazłam w nich odpowiedzi na Mój problem więc opiszę sytuację.

Otóż mam taki problem.Mam w tej firmie obecnie dwie pożyczki plus zaległość w wysokości 1700 zł - raty spłacam regularnie- zaległości zrobiły Mi się bo parę razy miałam trochę nie dopłat w ratach.

Tydzień temu przyjechał do Mnie kierownik i ustaliliśmy że najpierw mam płacić raty bieżące i ustaliliśmy z nim ich wysokość a potem mam jak będę mogła to więcej płacić na poczet zaległości a jak będę mogła spłacać zaległość w większej kwocie to mam dać znać przedstawicielowi. Płacę ustalone z kierownikiem kwoty.

Dziś dzwoni do Mnie dział windykacji i żądają zdeklarowania się co do spłat zaległości- przedstawiłam im co ustaliłam z kierownikiem i powiedziałam też że dopiero od października mogę zacząć spłacać zaległość-na to kobita mi odpowiedziała że zobaczymy co firma mi odpowie i co ze mną zrobią.

Co mi może grozić skoro płacę i staram się nie unikać ich?.

A nie chcę aby ktoś płacił moje długi ani tego aby wszyscy się dowiedzieli że mam taką a nie inną sytuację?.

Z góry dziękuję za pomoc.

Powrót