seba.adm
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam.
Ze względu że to pierwszy post, chciałbym wszystkich powitać. Jeżeli napisałem go w złym dziale, z góry bardzo przepraszam, ale ten wydał mi się najbardziej odpowiedni.
Chciałbym poprowadzić Serwis którego ogólne założenia działania przedstawiają się następująco:
I moje pytanie. Czy do tego rodzaju działań będę potrzebował jakichś dodatkowych zezwoleń, licencji. itp. Dodam tylko że nie zamierzam czerpać żadnych korzyści majątkowych z zamieszczanych reklam czy też wpisów firm. jak również samo korzystanie z Serwisu będzie zupełnie darmowe, a jedynym warunkiem będzie założenie konta.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za Pomoc
Ze względu że to pierwszy post, chciałbym wszystkich powitać. Jeżeli napisałem go w złym dziale, z góry bardzo przepraszam, ale ten wydał mi się najbardziej odpowiedni.
Chciałbym poprowadzić Serwis którego ogólne założenia działania przedstawiają się następująco:
Serwis jest dedykowany dla wszystkich osób, którzy interesują się biznesem, planują założyć własną działalność gospodarczą, jak również przedsiębiorców, na pomoc których szczególnie liczymy. Mamy nadzieję, że w naszym gronie znajdziemy osoby, zainteresowane wymianą doświadczeń jak też prezentujących własne firmy / strony www. Do Waszej dyspozycji oddajemy Serwis, w którym proponujemy aktywny udział we wspólnym tworzeniu Forum, Bazy Artykułów, Katalogu Stron oraz prezentacji własnych doświadczeń w biznesie. Wspólnie tworzony materiał będzie zależał tylko od Waszych chęci i wolnego czasu. Liczymy na owocną współpracę i wszechstronną pomoc w budowie Serwisu. Pragniemy stwarzać tu warunki do indywidualnego kształtowania wizerunku serwisu przez każdego Użytkownika.
I moje pytanie. Czy do tego rodzaju działań będę potrzebował jakichś dodatkowych zezwoleń, licencji. itp. Dodam tylko że nie zamierzam czerpać żadnych korzyści majątkowych z zamieszczanych reklam czy też wpisów firm. jak również samo korzystanie z Serwisu będzie zupełnie darmowe, a jedynym warunkiem będzie założenie konta.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za Pomoc