I
iwonka1983
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 44
Aktualnie jestem zarejestrowana jakos osoba poszukujaca pracy bez prawa do zasilku w Belgii. Wczoraj podobno niewystarczajaco ladnie odpowiedzialam jakiejs pani z jakiejs agencji na oferte pracy, w sensie czy bylabym zainteresowana. Nie bylam wiec odpisalam, ze nie jestem. Nie spodobalo sie to tej pani wiec wyslala owy email do urzedu pracy i prosze, juz dzisiaj jestem skreslona.
Tak sie zastanawiam czy prywatna korespondencja pomiedzy mna a jakas pania z jakiejs agencji moze sluzyc jako dowod i powod do skreslenia mnie? Nie odmowilam podjecia pracy. Wyslano mi oferte, ktorej kryteriow nie spelnialam w ani jednym procencie - cos w rodzaju akwizytora. Oferta nie byla przez urzad pracy tylko agencje, ktora znalazla moj profil na portalu typu monster. Jako podowd podano mi nieuprzejmy email.
Tak sie zastanawiam czy prywatna korespondencja pomiedzy mna a jakas pania z jakiejs agencji moze sluzyc jako dowod i powod do skreslenia mnie? Nie odmowilam podjecia pracy. Wyslano mi oferte, ktorej kryteriow nie spelnialam w ani jednym procencie - cos w rodzaju akwizytora. Oferta nie byla przez urzad pracy tylko agencje, ktora znalazla moj profil na portalu typu monster. Jako podowd podano mi nieuprzejmy email.