przedawnienie cyfrowy polsat

• Autor wątku Autor wątku krokodylek00
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
jak będzie kwit do daj znac, pokierujemy w kwestii sprzeciwu. chyba jej nie uśmiecha się płacić frajerskich pieniędzy

Witam,mam podobny problem, ale jak miałem wezwanie do sadu w miejscu zamieszkania (wczesniej e-sad byl i sprzeciw tez) i stawiennictwo nie bylo obowiazkowe wiec nie poszlem, a teraz mam ponownie wstawiennictwo osoboscie tez powinienem sprzeciw złozyc przy pierwszeym wezwaniu??Bardzo proszę o odpowiedz nie znam sie na tym kompletnie...a nie stac niestety na prawnika...

Powinieneś złożyć jakieś pismo procesowe ustosunkowujące się do ewentualnych nowych twierdzeń powoda. Obecność na sprawie wskazana, chocby dlatego że mogą być nowe twierdzenia a nieobecni racji nie mają. Chcesz wygrać to czy przegrać?

Wygrac oczywiście, chodzi o to,ze placililem regularnie abonament cyfrowego polsatu mam zestawienie nawet i jak sie skonczyło(2012-11) wysłalem pismo o rozwiazanie,jednak oni twierdza ze umowa sie jeszcze nie skonczyla i musze przez jakies dwa miesiace jeszcze oplacac abonament bo niby za pozno wypowiedzenie wysłalem...i na tym zeruja.I domagaja sie kwoty za te dwa miesiace,po skonczonej umowie.Mam wezwanie na 16 marca br.gdzie bede przesłuchiwany w charakterze strony. BARDZO PROSZĘ O POMOC.

Pokaż kwity, bez tego pozostaje tylko zgadywanka

Nie mam skanera,czy ta sprawa nie jest przedawniona?i zarzut przedawnienia moge wniesc?

Nikt nie odpisuje, chociaz jakąś wskazówkę poproszę.Naprawdę zależy mi na tym..

Powrót