K
kreator7
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 36
- Autor Autor
nie istnieją kruczki.... istnieje prawo.....dla obu stron jednakowe....
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Odniosłem się do konkretnego zdania. Zacytowałem je. Nie chodzi o to kto jest zły, a kto dobry, tylko o sens zacytowanego zdania. Tyle.karaczoch napisał:że tylko dłuznik jest zły
kreator7 napisał:IPF sprzedał należność Ultimo w dniu 18 lipca 2013 którą nabył od Provident w dniu 6 czerwica 2013.
Z ciekawości zapytam, z czego to wynika?damian xxx napisał:I sprawa jest prosta , brak legitymacji czynnej powoda.
Tylko skąd Wy to wiecie? Dlaczego wierzyciel ma tego nie udowodnić?digiton napisał:z braku udowodnienia przejścia wierzytelności między Provident a IPF. Taki tam drobiazg.
Nieźle.digiton napisał:akcjonariusz Provident Polska S.A. to nie to samo co Provident Polska S.A. I tak to poleciało.
Jeden Grzeszczyk napisał:Z ciekawości zapytam, z czego to wynika?
Prawda. Tylko ja nie znam akt. Kol. digiton już mi wyjaśnił, że po prostu znacie inne podobne sprawy. Wszystko jasne.damian xxx napisał:Gdyby Ultimo miało taki dokument (Provident-IPF) to by go dołączyli do pozwu , prawda ?