Przedawnienie....inaczej

• Autor wątku Autor wątku submarin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

submarin

Użytkownik
Odpowiedzi
254
Postawiono mi zarzut w 2003r. Teraz znalazłem dokument , że osoby te wyłudziły poświadczenie nieprawdy, tak sfałszowane dowody dali do prokuratury i sądu z góry zakładając zatajenie prawdy i złożenie fałszywych zeznań. Sprawę przegrałem. Co teraz mogę zrobić....czy te czyny im się przedawniły? Pierwszą sprawę karną miałem o pomówienie. Teraz posiadam dokumenty świadczące o mojej niewinności. Kiedy ich czyny sie przedawniły....czy po 5 latach czy po 10?

dużo jeszcze założysz identycznych tematów? :mad: odechciewa się odpowiadać takim userom....

No tak , ale w Rybniku nie znajdę prawnika który by mnie bronił. Otóż w biuletynie w 2003 r.
( czasopiśmie ) pewne osoby pomówiły mnie i przed sądem zataiły to. Kiedy się to przedawnia? Co mogę zrobić po tylu latach, kiedy mam na wszystko dowody?

No tak ....dla mnie to czarna magia. Jak by to było forum dla fizyków ciekawe czy wiedział byś co daje akustyczny efekt przepływu dynamicznego powietrza przez komory dwudyszne?
No co to jest? To jest forum na którym niewątpliwie laikom powinniście dawać zrozumiałe komentarze.

Powiem szczerze - ja osobiście nie mam najmniejszej ochoty udzielać jakichkolwiek porad takiemu pieniaczowi jak ty. A ponieważ nie mam takiego obowiązku, więc nie udzielam. Nie zdziwiłoby mnie, gdyby inne osoby miały na ten temat podobne zdanie.

Właśnie otrzymałem informację , że moje sprawy na wniosek ministerstwa sprawiedliwości idą do wznowienia.Mam nadzieję , że utrę wam mądrale nosa........można poczytać o tym w piątkowym Dzienniku Zachodnim!!!!!!!!!:D

MMPm zastanów się nad sobą czy to ciebie nie dotyczy przypadkiem........To po co jest to forum.......chyba pomagać a nie obrażać!!!!!!!!

Powrót