E
ELIZAXX
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
W 2004r wzięłam telefon,raczej nie zapłaciłem trzech faktur czwarta jest podsumowanie wszystkiego i dołożona kara za zerwanie umowy , Orange sprzedalo mój dług firmie EOS Investment Poland GmbH w 2006 do 2008 ,pisze tak ponieważ nie chcieli mi podać daty dokładnej ,na początku jakoś się z zemną skontaktowali bodajże telefonicznie ,nie pamiętam tego ,teraz dostałam pismo w sprawie zadłużenia, urosło z 4500 do 11000,00 tysięcy ,ja jestem na rencie chorobowej dostaje 600,00 zł nie wiem jak mam to spłacić i nie wiem czy dług nie jest już przedawniony,dzwoniłam do nich i pytałam ale pani bardzo arogancki odpowiedziała że muszę wszystko spłacić ,dziś rozmawiałam z panem bardzo spokojnie i podał mi trzy rozwiązania które niestety są nie do przyjęcia dla mnie jeden to zejście do połowy i spłacenie jedno razowe ewentualnie w dwóch ratach ,drugie spłata w 36 ratach i zamrożenie odsetek ,trzecia w ratach normalnych + co rok doliczane odsetki od głównej należności to ja tego nie spłacenie do końca życia i jestem bardzo przerażona,bardzo proszę pomóżcie ,wyjasnicie co mogę zrobić i jak załatwić,bardzo proszę o szybką odpowiedź