T
tomecki
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Hej jestem tu nowy nie wiem czy we wlasciwym miejscu pisze ale prosze o pomoc !!!
oto jak sprawa wyglada
kupilem na allegro "plany budowy szayowozu" (takiego pojazdu)
Oto opis aukcji
[cytat:jg1qsdi9]Witam.
Do sprzedania wspaniałe plany szayowozu, ruraka, rurowca (nazwij to jak chcesz)
Zapewniam swoim autorytetem, że plany są w 100% dokładne i pewne, są wymiary każdej pojedynczej rurki, rureczki itp. Plany oparte są na montażu części z małego fiata, które są łatwo dostępne i tanie.
Do wyboru są plany szayowozu jednoosobowego i dwuosobowego, więc masz wybór.
Decydując się na zakup moich planów trafiasz w dziesiątkę, mam dużą liczbę zadowolonych klientów, którzy już stworzyli swoje maszyny i pomykają po lasach oraz bezdrożach. Spójż na moje komentarze, chociaż to nie wszystkie.
Takie buggy można zbudować naprawdę tanim kosztem, swojego rurowca pospawałem za uwaga 400zł, Ty również możesz zmieścić się w tej kwocie
Pojazd poskładany z części fiata 126p ma doskonałe prowadzenie, moc silnika w zupełności wystarcza extremalną jazdę, ma dobry zryw i przyśpieszenie, gdyż przy wadze 200kg rozpędza się <10s do 100km/h
Szczerze polecam
Cena kup teraz 5zł
Więcej info pod KrzysztofSS@op.pl lub gg 8104977 [/cytat:jg1qsdi9]
Jak widac wyzej na aukcji gosciu nic nie napisał ze jest autorem tych wymiarów ani ze nie mozna ich uzywac do celów wlasnych .
więc te plany wkleilem na moja strone
czy zlamalem jego prawa autorskie albo cos takiego
czy on musi jakazac jakis papierek na to ze jest jednym autorem tego ????
prosze o szybka odpowiedz
oto jak sprawa wyglada
kupilem na allegro "plany budowy szayowozu" (takiego pojazdu)
Oto opis aukcji
[cytat:jg1qsdi9]Witam.
Do sprzedania wspaniałe plany szayowozu, ruraka, rurowca (nazwij to jak chcesz)
Zapewniam swoim autorytetem, że plany są w 100% dokładne i pewne, są wymiary każdej pojedynczej rurki, rureczki itp. Plany oparte są na montażu części z małego fiata, które są łatwo dostępne i tanie.
Do wyboru są plany szayowozu jednoosobowego i dwuosobowego, więc masz wybór.
Decydując się na zakup moich planów trafiasz w dziesiątkę, mam dużą liczbę zadowolonych klientów, którzy już stworzyli swoje maszyny i pomykają po lasach oraz bezdrożach. Spójż na moje komentarze, chociaż to nie wszystkie.
Takie buggy można zbudować naprawdę tanim kosztem, swojego rurowca pospawałem za uwaga 400zł, Ty również możesz zmieścić się w tej kwocie
Pojazd poskładany z części fiata 126p ma doskonałe prowadzenie, moc silnika w zupełności wystarcza extremalną jazdę, ma dobry zryw i przyśpieszenie, gdyż przy wadze 200kg rozpędza się <10s do 100km/h
Szczerze polecam
Cena kup teraz 5zł
Więcej info pod KrzysztofSS@op.pl lub gg 8104977 [/cytat:jg1qsdi9]
Jak widac wyzej na aukcji gosciu nic nie napisał ze jest autorem tych wymiarów ani ze nie mozna ich uzywac do celów wlasnych .
więc te plany wkleilem na moja strone
czy zlamalem jego prawa autorskie albo cos takiego
czy on musi jakazac jakis papierek na to ze jest jednym autorem tego ????
prosze o szybka odpowiedz